VOORWOORD

VOORWOORD

De langere levertijden op goederen door de coronacrisis, de stijgende energieprijzen door de oorlog in Oekraïne en de hoge inflatie zorgden voor een reeks gebeurtenissen in 2022. We zeggen vaak dat dit jaar een turbulent jaar was, maar dat was in dit geval nog een understatement. Ook in de afvalbranche waren deze ontwikkelingen merkbaar. De levering van materieel werd uitgesteld, de opbrengst van papier bereikte een hoogtepunt en door de hoge inflatie raakten veel mensen in de financiële problemen. Maar in de storm van veranderingen in ongekend tempo is het jaar bij Cyclus relatief rustig verlopen.

We hebben ingezet op stabiliteit en rust voor onze medewerkers door op financieel gebied extra zekerheid, ondersteuning en advies te bieden. We hebben aangestuurd op het kwalitatief goed laten verlopen van de uitvoering waardoor de dienstverlening voor inwoners onverminderd door bleef gaan. Daarnaast hebben met veel plezier samen met gemeenten gewerkt aan initiatieven op weg naar een circulaire economie. Een belangrijke ontwikkeling die voor ons toekomstperspectief noodzakelijk is. 

We kijken terug op een mooi jaar. Onze mensen uit de inzameling, reiniging, gladheidbestrijding en achter de schermen op kantoor hebben zich volledig ingezet en hebben een goede dienstverlening geleverd aan opdrachtgevers en klanten. Met een positief (financieel) resultaat. 

LINDA BOOT

Directeur Cyclus

Linda Boot, Directeur Cyclus